werkwijze

U heeft een wens of idee dat om een creatieve oplossing vraagt? Neem dan contact met mij op via info@vanema.nl of bel 06-22411020.
Tijdens een persoonlijk gesprek brengen we dan uw wensen en ideeën in kaart en bespreken we de mogelijkheden. Dit oriënterende gesprek kan zowel bij u thuis als in mijn atelier plaatsvinden en is geheel kosteloos en vrijblijvend. Na het gesprek ontvangt u van mij een offerte en vervolgens plannen we een datum voor aflevering.

Let op: De prijs en de levertijd van elk product is sterk afhankelijk van o.a. kleurgebruik, afmeting, mate van details, tijd en werkwijze.

Èn natuurlijk vraagt een mooi en bevredigend eindresultaat om enkele basisvoorwaarden.
Om u een indicatie te geven,

muurschilderingen

Voor een muurschildering geldt, dat de muur niet te grof van structuur is en voorzien is van minimaal 1 laag muurverf. Ik werk met verf op waterbasis. Deze is snel droog en reukloos.

De prijs van een muurschildering is afhankelijk van de wensen van de opdrachtgever. Mate van detail, kleurgebruik en afmeting zijn hiervoor bepalend Dat is de reden dat de prijs bij een muurschildering bepaald wordt middels een offerte. Deze wordt na het oriënteringsgesprek aan u toegestuurd. Op deze manier krijgt u een duidelijk beeld van de kosten zonder verrassingen. Indien akkoord wordt een datum gepland, wanneer de muurschildering gemaakt zal worden.

portretten en karikaturen

Voor het maken van een portret, schilderij of karikatuur is het belangrijk dat u een goede referentiefoto heeft. Dit mag zowel een digitale als een ontwikkelde foto zijn. Afhankelijk van het door u gekozen formaat en techniek, duurt het ongeveer 1 tot 4 weken voordat het portret of karikatuur klaar is.

Om u een prijsindicatie te geven: Een portrettekening (zwart-wit, formaat 40 x 50 cm) kost € 185,-. Een karikatuurtekening (digitaal, in kleur, A3 formaat) kost € 165,-.

schilderijen

Een schilderij is, net zoals bij een muurschildering, sterk afhankelijk van de mate van detail, techniek en afmeting, om de prijs te kunnen bepalen. Vandaar dat ook bij een schilderij, na bespreking van de wensen, een offerte gemaakt wordt, gebaseerd op verwachte benodigde tijd en materialen. Na het maken van de offerte duurt het ongeveer 4 tot 8 weken voordat uw schilderij klaar is.

logo-ontwerp

Het belangrijkste bij een logo is dat het ontwerp de juiste snaar raakt. Originaliteit én veelvuldig overleg met de opdrachtgever is van cruciaal belang. Vooraf bespreken we o.a. uitgebreid uw bedrijfsfilosofie, doelgroep en imago. Op basis hiervan maak ik een aantal ontwerpen, die we in gezamenlijk overleg, fine-tunen. Op deze manier ontstaat er een persoonlijk, verrassend en passend visueel eindresultaat.

De prijs voor het ontwerpen van een logo is € 795,-, inclusief 3 correctierondes. (bij meer correctierondes wordt er een meerprijs berekend)

geboorte- en trouwkaarten

Het ontwerpen van een geboorte- of trouwkaart is vrijwel identiek aan het maken van een logo. Ook hier staat originaliteit en veelvuldig overleg met de opdrachtgever centraal Samen bepalen we lettertypen, kleurgebruik, tekstopzet etc. Op deze manier wordt de kaart persoonlijk en one-of-a-kind!

De prijs voor het ontwerpen van een kaart is sterk afhankelijk van uw wensen. Daarom krijgt u na het oriënteringsgesprek van mij een offerte met daarin de ontwerpkosten. Als we het eens zijn over het ontwerp, kunnen de drukkosten bepaald worden. Deze zijn afhankelijk van o.a. papiersoort, kleurgebruik, formaat etc. Alles gebeurt in overleg, dus u komt niet voor onverwachte verrassingen te staan.

N.B. Alle benoemde prijzen zijn inclusief BTW!